Uratarinat

Laura Sundqvist, erikoistuva lääkäri

Erikoistuva lääkäri Laura on OYSissa erikoistumassa naistentauteihin ja synnytyksiin. Kiinnostus gynekologiaan lähti naistentautien kurssista. Vapaa-ajalla Laura harrastaa käsitöitä, ulkoilua ja pihahommia.

Maarit Niinimäki, erikoislääkäri, dosentti

Erikoislääkärinä toimiva Maarit hoitaa potilaita joilla on ongelmia raskaaksi tulemisessa tai lisääntymishormonien säätelyssä. Vapaa-ajalla Maarit liikkuu ja viettää aikaa perheen kanssa.

Anu Palosaari, sairaanhoitaja

Anu toimii sairaanhoitajana lastenkirurgisella osastolla. Anun vastuualueita ovat haavanhoito sekä opiskelijavastaavana ja halkijohoitajana toimiminen. Vapaa-ajalla Anu harrastaa käsitöitä ja liikuntaa.

Jenni Kärsämä, lähihoitaja

Lastenteholla lähihoitajana työskentelevä Jenni hoitaa päivittäin vakavasti sairaita pikkupotilaita. Työssä viehättävät erityisesti yhteystyö perheiden kanssa ja lapsista huokuva elinvoima.

Tiina Lahtela, sairaanhoitaja

Tiinan työn sairaanhoitajana OYSin lasten teholla on yhdistelmä monipuolisia työtehtäviä, vaativia tilanteita ja korvaamattomia työkavereita. Asiantuntija-sairaanhoitajana Tiinalle on tärkeää lasten tehohoidon aktiivinen kehittäminen.

Jaana Kivelä, kätilö

Jaanan laaja työnkuva kätilönä koostuu potilastyöstä vauvojen, äitien ja perheiden parissa, vuorojen ja potilaiden vastaanottojen organisoinnista, potilassiirtoihin osallistumisesta ympäri Suomea, opiskelijoiden ohjaamisesta ja uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.

Vesa Kiljunen, osastonhoitaja

Vesa korostaa työssään osastonhoitajana poliklinikoiden välistä ja työyhteisön sisäistä yhteistyötä. Antoisimpia hetkiä on, kun jokainen työntekijä pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan.