Kehittäminen

Mikä on Terveyskylä?

Terveyskylä on yliopistosairaanhoitopiirien tuottama julkinen verkkopalvelukokonaisuus. Se tarjoaa tietoa ja tukea kaikille, hoitoa potilaille ja työkaluja ammattilaisille.

Terveyskylä.fi kokonaisuuteen kuuluu kolme ydintuotetta:

  • Terveyskylän talot
  • Omapolku
  • TerveyskyläPRO

OYS Terveyskylä on yksikkö, joka kehittää ja koordinoi kansallista Terveyskylä-palvelukokonaisuutta Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja OYS:n erityisvastuualueella.

Teveyskylän talot

Terveyskylä sisältää 33 eri teemojen ympärille rakennettua virtuaalista taloa. Talot tarjoavat tietoa ja tukea hyvinvointiin ja eri sairauksiin liittyen. Talojen kautta löytyvät myös erilaiset Terveyskylän tuottamat chatit, chatbotit, oirenavigaattorit ja sovellukset.

Terveyskylän talojen sisällöt ovat maksuttomia ja avoinna kaikille.

Siirry Terveyskylään

Omapolku

Terveyskylän Omapolulta löytyvät erilaiset terveydenhuollon ja sosiaalihuollon digipolut ja kaikille avoimet omahoito-ohjelmat. Kaikki palvelut edellyttävät rekisteröitymistä ja kirjautumista palveluun. Digipolut edellyttävät myös lähetettä tai potilas-/asiakassuhdetta palvelua tarjoavaan sosiaali- tai terveydenhuollon yksikköön.

Lue lisää Omapolku-palvelusta

Siirry Omapolku- palveluun

 

TerveyskyläPRO

TerveyskyläPRO on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu palveluportaali. Palvelu täydentää ammattilaisten osaamista ja rohkaisee hyödyntämään uusia toimintatapoja omassa työssä. Palvelu edellyttää kirjautumista palveluun sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisena. Palvelua on mahdollista hyödyntää myös oppilaitoskäytössä erillisellä oppilaitoskohtaisella sopimuksella.

Lue lisää TerveyskyläPRO-palvelusta

OYS Terveyskylä-tiimin yhteystiedot

Terveyskylä-tiimiin voit olla yhteydessä sähköpostitse: terveyskyla@ppshp.fi