Ajankohtaista

16.2.2024 Uusi arviointi julkaistu!

FinCCHTA on julkaissut uuden Digi-HTA-arvioinnin. Arvioitu tuote on Onnikka – elintapaohjaussovellus painonhallintaan. Arviointi löytyy suomeksi osoitteesta Onnikka – elintapaohjaussovellus painonhallintaan – Fincchta (oys.fi) English version available at Onnikka® lifestyle intervention application for weight management – Fincchta (oys.fi)

1.2.2024 Uusi arviointi julkaistu!

FinCCHTA on julkaissut uuden Digi-HTA-arvioinnin. Arvioitu tuote on eKonsultaatio- digitaalinen palvelukeskus. Arviointi saatavilla suomeksi ja englanniksi osoitteesta eKonsultaatio – digitaalinen palvelukeskus – Fincchta (oys.fi) English version (eConsultation – A Digital Service Centre – Fincchta (oys.fi))

8.1.2024 Uusi arviointi julkaistu!

FinCCHTA on julkaissut uuden Digi-HTA-arvioinnin. Arvioitu tuote on StellarQ-alusta. Arviointi on saatavilla suomeksi ja englanniksi osoitteista StellarQ – ohjelmisto (ammattilaisten käyttöliittymä) – Fincchta (oys.fi) ja StellarQ-platform (user interface for professionals) – Fincchta (oys.fi)

FinCCHTA X-viestipalvelussa (entinen Twitter)

FinCCHTA LinkedIn-viestipalvelussa

Haku sosiaalihuollon suositukset -työryhmiin on käynnissä

Osahankkeessa on edetty pilottivaiheeseen. Laadimme pilottina näyttöön perustuvat suositukset aiheesta ihmissuhteiden huomioiminen päihdeongelmasta toipumisen yhteydessä. Suositustyöryhmän sekä suositustyöryhmän tuotoksia kommentoivan ammattilaisryhmän haku on parhaillaan käynnissä. Hae viimeistään 12.2.2024.

Lisätietoja hauista saat tästä:

sosialihuollon-suositukset_hakuilmoitus_suositustyoryhma160124 sosiaalihuollon-suositukset_hakuilmoitus_ammattilaisryhma_160124

31.1.2024 Teams-tilaisuus klo 13.00-15.00

Sosiaalihuollon asiantuntijoiden näkemyksiä suosituksista ja niiden laatimisesta – kyselyn tuloksia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Kokoustunnus: 363 343 477 673 Tunnuskoodi: B7Uqzg)

RRP2-hanke: Mobiilisovellusten ja digitaalisten palveluiden arviointimallin (Digi-HTA) verkoston seuraava tapaaminen on 28.11.2023 klo. 14-16. Tilaisuus on tarkoitettu RRP2-hankkeessa toimiville hyvinvointialueiden edustajille. Verkostoon voi yhä liittyä oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/4C3C97D5889631CE 

7.9.2023 pidetyn ensimmäisen verkostotapaamisen materiaalit löytyvät osoitteesta Mobiilisovellusten ja digitaalisten palveluiden arviointimalli | Innokylä (innokyla.fi)

FinCCHTA

FinCCHTAn (Finnish Coordinating Center for Health Technology Assessment) tavoitteena on edistää näyttöön perustuvien menetelmien käyttöä Suomessa ja siten lisätä terveydenhuollon vaikuttavuutta ja kustannusvaikuttavuutta.

FinCCHTAn keskeisiä tehtäviä ovat

  • hoitoteknologioiden arviointityön koordinointi Suomessa
  • terveydenhuollon menetelmien arviointi ja arviointitiedon julkaiseminen
  • kansainvälinen HTA-yhteistyö
  • HTA-menetelmäkoulutuksen ja -tutkimuksen vahvistaminen
  • digitaalisten sosiaali- ja terveyspalveluiden ja -tuotteiden  arvioiminen

Kiinnostaako terveydenhuollon menetelmien arviointi?

Ota yhteyttä:

YHTEYSTIEDOT

ABOUT FINCCHTA