Ajankohtaista

FinCCHTA Twitterissä

21.4.2023 – Kohti digitaalisten terveyssovellusten ja -teknologioiden arvioinnin harmonisointia: vertailuraportit DiGAV & Digi-HTA sekä NordDEC & Digi-HTA

Toinen ja kolmas raportti FinCCHTA:n kolmiosaisesta julkaisusarjasta koskien digitaalisten terveyssovellusten ja -teknologioiden arvioinnin harmonisointia on julkaistu. Raporteissa käsitellään DiGAV-, NordDEC- ja Digi-HTA:n soveltamista, yhdenmukaisuuksia ja erovaisuuksia arviointimenetelmien harmonisoinnin näkökulmasta. Raportit ovat toteutettu yhteistyössä Oulun yliopistonkanssa.

Raportit ovat ladattavissa FinCCHTA:n verkkosivuilta: Digi-HTA & DiGAV  ja Digi-HTA & NorDEC

6.4.2023 – Digitaalisten sote-ratkaisujen arviointi Digi-HTA-menetelmällä -työpaja

FinCCHTA järjestää yhteistyössä Sitran kanssa 27.4.2023 työpajan koskien digitaalisten sote-ratkaisujen arviointia Digi-HTA-menetelmällä.

Työpaja on osa Suomen estävän kasvun ohjelmaa ja liittyy Mobiilisovellusten ja digitaalisten palvelujen arviointimalli -hankkeeseen. Tapahtuma on tarkoitettu hyvinvointialueiden edustajille, jotka työskentelevät digitaalisten tuotteiden ja palveluiden sekä hankintojen parissa.

Tervetuloa mukaan! Agenda ja ilmoittautuminen saatavilla oheisesta linkistä.

23.2.2023 – Kohti digitaalisten terveyssovellusten ja -teknologioiden arvioinnin harmonisointia: CEN-ISO/TS 82304-2 & Digi-HTA

Ensimmäinen raportti FinCCHTA:n kolmiosaisesta julkaisusarjasta koskien digitaalisten terveyssovellusten ja -teknologioiden arvioinnin harmonisointia on julkaistu. Raportissa käsitellään teknisen spesifikaation CEN-ISO/TS 82304-2 ja Digi-HTA:n soveltamista, yhdenmukaisuuksia ja erovaisuuksia arviointimenetelmien harmonisoinnin näkökulmasta. Raportti on toteutettu yhteistyössä Oulun yliopiston ja Label2Enable-hankkeen kanssa.

Voit lukea uutisnoston oheisesta linkistä. Raportti on ladattavissa FinCCHTA:n verkkosivuilta täältä.

FinCCHTA

FinCCHTAn (Finnish Coordinating Center for Health Technology Assessment) tavoitteena on edistää näyttöön perustuvien menetelmien käyttöä Suomessa ja siten lisätä terveydenhuollon vaikuttavuutta ja kustannusvaikuttavuutta.

FinCCHTAn keskeisiä tehtäviä ovat

  • hoitoteknologioiden arviointityön koordinointi Suomessa
  • terveydenhuollon menetelmien arviointi ja arviointitiedon julkaiseminen
  • kansainvälinen HTA-yhteistyö
  • HTA-menetelmäkoulutuksen ja -tutkimuksen vahvistaminen
  • digitaalisten sosiaali- ja terveyspalveluiden ja -tuotteiden  arvioiminen

Kiinnostaako terveydenhuollon menetelmien arviointi?

Ota yhteyttä:

YHTEYSTIEDOT

About FinCCHTA