Oulaskankaan Sairaala

Yksilöllistä ja laadukasta hoitoa lähellä ihmistä

PÄIVYSTYS

Oulaskankaalla koronanäytteitä otetaan lauantaisin klo 9-10 ilman ajanvarausta Oulaisten terveyskeskuksen takapihalla olevassa 9LIVES kontissa.

Hoidamme Oulaskankaan sairaalassa Oulaisissa useiden erikoisalojen potilaita yhteistyössä Oulun yliopistollisen sairaalan kanssa. Vastaamme Oulun eteläisen alueen erikoissairaanhoidon päivystyksestä sekä tiettyjen lähialueiden perusterveydenhuollon ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä. Olemme opetussairaala ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Oulun yliopiston lääketieteen yksikön ja Oulun seudun ammattikorkeakoulun kanssa.

Teemme Oulaskankaan sairaalassa polven ja lonkan tekonivelleikkauksia sekä kirurgian erikoisalojemme päiväkirurgisia toimenpiteitä ja leikkauksia. Päiväsairaalassa teemme mahalaukun, suoliston, keuhkojen ja virtsateiden tähystyksiä ja annamme lääkeinfuusioita.

Sisätautien ja keuhkosairauksien osaston yhteydessä toimii dialyysiyksikkö sekä sydänvalvonta.

Lisäksi tarjoamme ortopedian, gastroenterologian ja urologian sekä  sisätautien ja keuhkosairauksien poliklinikka- ja vuodeosastopalveluja. Tarjoamme myös korva-, nenä- ja kurkkutautien, naistentautien ja lastentautien poliklinikkapalveluja. Käytettävissämme on röntgen, fysioterapia ja laboratoriopalvelut

Oulaskankaan sairaala

Puhelin:
08 315 7500, vaihde

Käyntiosoite:
Oulaistenkatu 5
86300 Oulainen

Postiosoite:
Oulaskankaan sairaala
PL 100
86301 Oulainen

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@ppshp.fi

Laskutusosoite:

Pohjois.Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

OYS
Sarjanumero 16805772
PL 861
00019 SSC

Verkkolaskuosoite: (ovt.tunnus) 003706794809OYS

Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj.
Välittäjätunnus: BAWCFI22