Kartat ja infopisteet

Tervetuloa Oulun yliopistolliseen sairaalaan

Yliopistosairaala palvelee neljässä toimintayksikössä Oulussa ja Oulaisissa

Oulun yliopistollinen sairaala (OYS) Kajaanintie 50, 90220 Oulu
Puhelinvaihde: 08 669 9500
HUOM! Uuden sairaalan rakennustöistä johtuen OYSin alueen liikennejärjestelyt vaihtelevat.
Tutustu yksikkökohtaisiin sisäänkäynteihin ja sijainteihin (pdf)

Oulaskankaan sairaala (OAS) Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen
Puhelinvaihde: 08 669 9500

Kehitysvammahuolto (OYS Konsti)  Peltolantie 5, 90230 Oulu
Puhelinvaihde: 08 669 9500

OYS Psykiatria sijaitsee Peltolassa
OYS Psykiatrian yksikkökohtaiset yhteystiedot

Potilastiedustelut puhelinvaihteiden kautta

 

3D-kartta auttaa sairaalaan saapumisessa

3D -opaskartan avulla löydät mm. OYSin pysäköintipaikat, rakennukset, sisäänkäynnit ja infopisteet sekä rakennuksissa toimivat ravintolat.

Kartasta löytyvät myös bussipysäkit. Kyseisen pysäkin bussit ja niiden aikataulut avautuvat klikkaamalla pysäkkisymbolia.

CITYNOMADI MAP

 

OYSin sisätilakartta auttaa palvelupisteen löytämisessä

OYSin palvelupisteiden, yksiköiden, poliklinikoiden ym. sijainnit löytyvät sisätilakartasta. Kartassa on hakutoiminto, jonka avulla löydät sinua palvelevan yksikön sijainnin helposti: Tarkista sinua palvelevan yksikön nimi ajanvarauskirjeestäsi.

  • Kirjoita hakukenttään palvelupisteen nimi. Hakuvalikko ehdottaa paikkoja, kun alat kirjoittamaan kenttään haluamasi paikan nimeä. Valitse kohteesi alasvetovalikosta.
  • Kerrosten vaihtaminen tapahtuu ruudun oikealla laidalla olevasta kerrospainikkeista (palvelupisteet sijaitsevat yleensä kerroksessa R, 1 ja 2). R on 0-kerros.
  • Osalle palvelupisteistä kartta näyttää sinulle lyhyimmän kävelyreitin perille kohteeseen. Kun haluat nähdä reitin hakemaasi paikkaan, niin paina painiketta ”Aseta sijainti”. Näin saat esiin pinnin, jonka voit karttaa liikuttamalla asettaa haluamaasi lähtöpaikkaan, esim. tietylle sisäänkäynnille. Tarkista vielä, että pinni on haluamassasi kerroksessa. Painikkeesta ”Näytä reitti” saat kulkureitin näkyviin kartalle. Järjestelmä kertoo myös matkan pituuden ja siihen kuluvan ajan.
  • Oysin sisäänkäynnit sijaitsevat eri puolilla taloa eri kerroksissa. Kajaanintien puoleiset sisäänkäynnit A1, K, NK, N, SN, S, LA, LB, LC, LD, LE, LF, TA, TB ja TC sijaitsevat 1. kerroksessa. Kiviharjuntien puoleiset sisäänkäynnit G, H ja M sijaitsevat R-kerroksessa, eli Rinne-kerroksessa, joka on 1. kerroksen alapuolella.
  • Jos hakupalkki sivun reunassa tuntuu liian isolta, niin paina yhtä aikaa Ctrl- ja miinus-painikkeita, jolloin ruudun sisältö ja myös hakupalkki pienenee.
  • Näkymä on oletuksena kaksiulotteinen, mutta sen saa kolmiulotteiseksi, kun tartut karttaan ja pyöräytät näkymää. Tietokoneella tämä onnistuu, kun painat Ctrl-painikkeen pohjaan ennen kuin tartut karttaan hiiriohjaimella.

Tutustu OYSin digikarttaan

Tulostettavat kartat

Digitaalisen kartan lisäksi yliopistosairaalan karttoja on saatavilla tulostettavassa muodossa. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit ottaa älypuhelimellasi kuvan tietokoneen ruudulla näkyvästä kartasta. Näin kartta kulkee kännykän mukana taskussasi.

N-sisäänkäynnin infopiste

Infopisteet palveluksessasi

Kun saavut sairaalaan, sisääntuloaulojen neuvontapisteiltä saat lisätietoja poliklinikoiden löytämiseksi sekä ohjeita vaivattomaan sairaalassa liikkumiseen.


Potilaskoti

Ensisijaisesti tutkimukseen tuleville ja hoidossa oleville asiakkaille on saatavilla edullista majoitusta etukäteisvarauksella.

Potilaskodin hoitajan puhelin: 08 315 3220
Aukioloajat: ma-to klo 8–15.30 ja pe 8–14
Lisätietoa potilaskodista löydät täältä.