Ravintolat ja kahviot

Ravintolat ja kahviot

Ravintolamme ja kahviomme palvelevat potilaita, henkilökuntaa ja sairaalassa asioivia vieraita sekä Oulun yliopistollisessa sairaalassa että Oulaskankaan sairaalassa. Tarjolla on erilaisia ateria- ja välipalavaihtoehtoja sekä kahvioissa myös hygieniatuotteita. Kahvio- ja ravintolapalveluita tuottaa OYSin ravintokeskus, joka vastaa myös osastopotilaiden potilasruokailujen järjestämisestä.

LUE LISÄÄ POTILASRUOKAILUISTA POTILAAN OPPAASTA

Ruokalistat

Henkilökunnan ruokalista OYS
OYS Ravintolat vk 33
OYS Ravintolat vk 32

Potilaan ruokalista
OYS Potilaat vk 33
OYS Potilaat vk 32

Oulaskankaan sairaalan ravintolan ruokalist​at

Ravintola Medisiina

Kaikki sairaaloidemme ravintolat ovat avoinna arkipäivisin lounasaikaan. Ravintola Kotka on avoinna myös viikonloppuisin. Kaikissa ravintoloissa aterian voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla. Ruokalistat näkyvät nettisivujen lisäksi ruokasalien ilmoitustaululla. Perusruokavalion lisäksi tarjoamme useita erilaisia ruokavaihtoehtoja, joita ovat esimerkiksi, gluteeniton ruokavalio ja kasvisruokavalio. Kotkassa on lisäksi erillinen salaattilinjasto. Henkilökunnan lisäksi sairaalassa asioivat vieraat ovat tervetulleita ruokailemaan ravintoloihimme.

TUTUSTU RAVINTOLOIDEMME SIJAINTEIHIN JA hinnastoihin!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​Sairaalan kahviot ovat OYSin pääaulojen (Avohoitotalo G, N, S ja LC) yhteydessä. Avohoitotalon G, ​S ja LC-auloissa sijaitsevat kahviot ovat avoinna vain maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin auki oleva kahvio Neilikka sijaitsee N-aulassa. ​Kahvioissa myydään kahvia, hedelmiä, ruoka- ja salaattiannoksia, voileipiä, sämpylöitä ja muita leipomotuotteita sekä lehtiä ja hygieniatuotteita, kuten hammasharjoja. Kahvio Neilikassa on​ arkisin myös salaattibuffet. Veikkauspalvelu on S-aulassa, kahvio Soilikissa.

TUTUSTU KAHVIOIDEMME TARJONTAAN!

Toivotamme maukkaita hetkiä ravintopalveluiden parissa!

Välipala- ja juoma-automaatit

OYSissa on myös useita välipala- ja juoma-automaatteja.

Välipala-automaatit sijaitsevat yhteispäivystyksessä (K-ovi) ja Lastenpäivystyksessä (LD-ovi).
Virvoitusjuoma-automaatteja on sairaalassa useita mm. lasten puolen aulatiloissa (L-ovet) ja pääsairaalan K-, N- ja S-sisääntulon aulatiloissa.
Kuumajuoma-automaatteja on myös useita sairaalassa mm. Medisiinisen päiväsairaalan, lasten päivystyksen ja yhteispäivystyksen tiloissa.

Opiskelijoiden ruokailu

Korkeakouluopiskelijat ovat oikeutettuja ateriatukeen OYSin ravintola Kotkassa (lounas), Kielossa, Lokissa ja von Baghissa sekä Oulaskankaan sairaalan henkilöstöravintolassa. Ateriatuen saa esittämällä voimassa olevan, ateriatukeen oikeuttavan opiskelijakortin tai Kelan ateriatukikortin. Opiskelija-ateriat eivät sisällä jälkiruokaa.

Yhteydenotto ravintopalveluihin

Ravintoloiden, kahviloiden, potilasruokailujen ja muiden ravintopalveluiden järjestämisestä vastaa OYSin ravintopalvelut.