OYS Lasten ja naisten osaamiskeskus

Synnytys

Synnytä turvallisesti ja yksilöllisesti OYSissa

Toimintaamme ohjaavat vauvamyönteisyyden ja perhelähtöisyyden periaatteet. OYSissa jokaisen synnyttäjän ja perheen yksilölliset toiveet huomioidaan aina odotusajasta alkaen.

Yliopistollisena, erikoissairaanhoitoa tarjoavana sairaalana kohtaamme ammattitaidolla myös haasteellisemmat synnytykset, huolehtien lapsen ja odottajan hyvinvoinnista jo koko odotusajan. Osaavat kätilömme auttavat, jos synnytys pelottaa, ja kansallista huippua oleva sikiötutkimusyksikkömme huolehtii riskiraskauksien seurannasta yhdessä äitiyspoliknikan ammattilaisten kanssa.

OYSissa synnyttäjien hoidossa otetaan synnyttäjän ja perheen toiveet huomioon. Meillä on tarjolla kivunhoitoon lääkkeettömiä ja lääkkeellisiä vaihtoehtoja aina vesisynnytyksestä TENS-laitteeseen. Osastollamme on tarjolla perhehuoneita ja perheitä tuetaan vauvan hoidossa sekä imetyksessä omatoimisuuteen kannustaen.

Kaiken ytimessä on osaava, ammattitaitoinen ja lämmin henkilökuntamme, joka kohtaa jokaisen perheen ja synnyttäjän yksilönä, heidän tarpeitaan kuunnellen ja prosessissa tukien.

Tervetuloa synnyttämään OYSiin!

Lue lisää synnytykseen liittyvistä vaihtoehdoista ja synnytystoiminnastamme alla olevia linkkejä klikkaamalla.

Synnytystoimintamme on monipuolista ja synnyttäjän tarpeisiin räätälöityä jo odotusajasta alkaen!
Lue lisää synnyttämisestä OYSissa
Äiti ja vauva OYSin synnytysosastolla