OYS Leikkaus- ja anestesiakeskus

Meille töihin

Tule töihin OYS Leikkaus- ja anestesiakeskukseen!

Kiinnostaako työskentely OYS Leikkaus- ja anestesiakeskuksessa? Meillä voit työskennellä erilaisissa terveydenhuollon tehtävissä ja kehittää osaamistasi huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme monipuolisesti töitä eri terveydenhoidon ammattiryhmille: meillä työskentelee erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä, hoitoalan ammattilaisia sekä lääkintävahtimestareita.

Leikkaus- ja anestesiakeskuksessa pääset osallistumaan eri-ikäisten potilaiden hoitoon, sillä potilasryhmäämme kuuluu potilaita vastasyntyneistä ikääntyneisiin. Osallistumme potilaidemme koko perioperatiiviseen hoitoon, eli huolehdimme leikkausta edeltävistä valmisteluista, leikkauksen aikaisista toimenpiteistä sekä leikkauksen jälkeisestä valvonnasta. Meillä voit siis työskennellä esimerkiksi toimenpidettä edeltävissä valmisteluissa, leikkaussaleissa toimenpiteen aikana tai anestesiavalvontayksiköissä leikkauksen jälkeen. Jos pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet oma-aloitteinen ja opit mielelläsi uutta, voit olla etsimämme terveydenhoidon ammattilainen!

Osaamiskeskuksessamme työskentelee suuri joukko erikoissairaanhoidon osaajia, ja meillä pääsetkin kehittämään asiantuntemustasi suuressa työyhteisössä, jossa perehdytystä, apua ja tukea on aina saatavilla – unohtamatta positiivista asennetta. Halutessasi voit syventää osaamistasi usealla erikoisosaamisen alueella. Voit syventyä esimerkiksi robotti-, tekonivel- ja sydänkirurgian osaamisalueisiin tai vaikkapa neurokirurgisen potilaan hoitoon.

Työskentelymme apuna käytämme uusinta teknologiaa, ja esimerkiksi tekonivelrobotin käytön aloitimme ensimmäisenä Suomessa. Lisäksi käytössämme on toimiva ja palkittu potilastietojärjestelmä. Meillä potilaan turvallinen ja yksilöllinen hoito onkin aina etusijalla.

Täällä työskennellessäsi ympärilläsi on kaunis, pohjoinen luonto. Pyöräilijöille Oulu tarjoaa laadukkaat pyöräilymahdollisuudet ympäri vuoden. Voit tutustua Ouluun pyöräilykaupunkina ja esimerkiksi pyöräilyreitteihin täällä. Tervetuloa Ouluun!

Avoimet työpaikat

Lääkäriksi anestesiologian ja tehohoidon erikoisalalle?

Anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärinä voit tehdä töitä monipuolisessa, osaamistasi tukevassa ja kehittävässä ympäristössä. Meillä pääset työskentelemään laaja-alaisesti erilaisissa tehtävissä akuuteista hätätilanteista palliatiiviseen hoitoon.

Erikoisalallamme on erityiskoulutusohjelmia erikoislääkäriksi valmistumisenkin jälkeen, jos tavoitteenasi on esimerkiksi huippuasiantuntijatehtävät yliopistosairaalassa. Voit suorittaa Suomen Lääkäriliiton erityispätevyyden tai yliopistollisen lisäkoulutusohjelman, mutta näidenkin koulutusohjelmien ulkopuolella on erityisosaamisen alueita, joihin voit syventyä.

Meillä voit myös suorittaa anestesiologian ja tehohoidon erikoistumisopintosi. Anestesiologia ja tehohoito eroavat lääketieteen muista erikoisaloista laajan ja muita erikoisaloja tukevan toimintansa vuoksi, ja anestesiologista osaamista tarvitaankin kaikissa lääkärin tehtävissä. Lue lisää erikoistumisesta Opetus-sivultamme, jonne pääset tästä.

Lääkäreiden rekrytoinnista vastaa Lauri Bolszak (etunimi.sukunimi@pohde.fi).

Hoitajaksi perioperatiiviseen hoitotyöhön?

Voit katsoa perioperatiivisen hoitotyön esittelyvideon alta. Lisätietoa perioperatiivisesta hoitotyöstä löydät täältä.