OYS Konsti

OYS Konsti asiakkaille

Konstin tarina

Oman onnen osasia, elämän monia murusia, niistä koostuu Konsti.

Konsti on turvallisen arjen kiintopiste, jossa suunnitellaan yhdessä reitit ja rastit elämän monihaaraisille poluille. Se on luja, mutta joustava. Lähellä, mutta antaa myös tilaa.

Konsti kulkee mukana niin rutiineissa kuin uusissa ympyröissäkin. Yksilön ja perheen arki sujuvoituu, kun tutut tavat hiotaan yhteen juuri sopivien, tuoreiden konstien kanssa.

Yksilön vahvuuksia tukemalla palaset loksahtelevat paikoilleen, ja löydämme yhdessä parhaan reitin omassa elämässä.

 

Palvelumme

Konsti tarjoaa tutkimusta, arviointia ja kuntoutusta. Tuotamme palvelut ensisijaisesti meillä paikan päällä, ja lisäksi palveluitamme voi käyttää omassa arkiympäristössä tai digitaalisina etäpalveluina.

Kaikki palvelumme pohjautuvat asiakaslähtöiseen arviointiin ja sovitaan yksilöllisesti. Toimimme yhdessä asiakkaidemme läheisten kanssa. Tavoitteena on arjen sujuvuus.

Konstin tilat on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti. Osastokuntoutuksen tilat ovat kuin normaalista arjesta, ja niissä onkin hyvä harjoitella erilaisia arkielämän taitoja. Asiakashuoneet ovat turvallisia ja tuovat yksityisyyttä. Meillä myös asiakkaidemme läheiset voivat yöpyä.