OYS Konsti

Meille töihin

Töissä Konstissa


Aira Pikkarainen
Aira Pikkarainen
Lähihoitaja

Työtä asiakasta ja työntekijää kunnioittaen

”Meillä on toimivat ja modernit tilat, jossa henkilöstö ja asiakkaat viihtyvät. Turvallisuus on huomioitu hyvin ja apu on aina lähellä. Asiakkaan itsemääräämisoikeus on käytäntönä kuntouttavassa työssämme. Saan tehdä työtäni kunkin asiakkaan omat voimavarat huomioiden ja osana moniammatillista työryhmää. Meillä jokaisen työpanosta arvostetaan.”

Seija Vainionpää
Seija Vainionpää
Toimistosihteeri

Yhteistyö on joustavaa ja tuki lähellä

”Olemme kaikki saman katon alla saatavilla, joten aina löytyy tukea ja turvaa. Uusi teknologia helpottaa työtä ja lisää verkostoitumista. Yhteistyö osaston, hallinnon ja poliklinikoiden kanssa on helppoa ja joustavaa, kun olemme luontevasti lähekkäin. Työyhteisömme ilmapiiri on erinomainen ja työkaverit ovat mahtavia.”

Marko Salonen
Marko Salonen
Lähihoitaja

Monipuolista työtä omana itsenään

”Joka aamu on mukava tulla töihin. Päivät ovat aina erilaisia ja monipuolisia. Voin itse vaikuttaa työpäivän kulkuun. Kuntouttavan työotteen ansiosta saan olla asiakkaiden kanssa koko ajan ja päiviin voi sisällyttää monenlaista tekemistä. Minkäänlainen kaavamaisuus ei kuulu tapoihimme. Uudet tilat ovat viihtyisät ja paransivat asiakkaiden yksityisyyttä. Työkaverit antavat tukea. Täällä oppii todella paljon, vaikkapa haastavien asiakkaiden aggression ennakoimisesta. Asiakkaamme ovat aidosti iloisia, mutta yhtä aidosti myös joskus pahantuulisia. Täällä saa olla oma itsensä, oli asiakas tai hoitaja.”

Minna Kolehmainen
Minna Kolehmainen
Sairaanhoitaja

Kouluttautumiseen mainiot mahdollisuudet

”Koulutusmahdollisuudet ovat meillä erinomaiset. Olen opiskellut työnantajan tukemana lähihoitajasta sairaanhoitajaksi. Täydennyskoulutusta voi valita oman mielenkiinnon mukaan ja omaa osaamistaan voi täydentää moniammatillisten ryhmäkoulutusten kautta.  Meillä on myös mahdollisuus tehdä erikoisammattitutkinto työn ohessa oppisopimuskoulutuksena. 

Yhdessä tekemisen meininki on meille arkea ja työkavereiden osaaminen on huippua. Jokainen saa tehdä töitä ihan omana itsenään. Tilojen teknologia tukee hoitotyötä.”

Sini Sivonen
Sini Sivonen
Sosiaalityöntekijä

Läheisyys ja vuorovaikutus rikastuttavat työtä

”Meillä on maailman parhaat asiakkaat. Jokainen päivä ja jokainen asiakas on erilainen. Monitilatoimistossa moniammatillinen apu on ihan vieressä: keskustelemaan ja kysymään neuvoa pääsee helposti. Vuorovaikutus rikastuttaa ja antaa työhön erilaista näkökulmaa ja estää menemästä pelkkään sosiaalityön kuplaan. Hiljaisia tiloja löytyy yksityisyyteen ja uusi teknologia helpottaa työtä.”