OYS Psykiatria

Meille töihin

Tule töihin OYS Psykiatrialle!

Kiinnostaisiko sinua työskentely OYS Psykiatrialla? Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kuten lääkäreille, psykologeille, sairaanhoitajille, lähihoitajille, fysio- ja toimintaterapeuteille sekä sosiaalityöntekijöille. Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä lasten, nuorten, aikuisten tai ikäihmisten kanssa poliklinikalla tai osastolla.

Jos pidät ihmisläheisestä työstä ja arvostat hyviä kehittymismahdollisuuksia ja moniammatillista työtä, olet etsimämme henkilö! Meillä voit kehittyä huippuosaajaksi ja edetä urallasi. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja kokeneiden ammattilaisten tuen sekä osaamistasi arvostavan iloisen ja aktiivisen työyhteisön.

OYS Psykiatrialla tarjoamme yksilöllistä ja ammattitaitoista tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta kaikenikäisille potilaille sekä tukea heidän perheilleen. Selvitämme syyt potilaan oireiluun ja toimintakyvyn laskuun, minkä jälkeen laaditaan hoito- ja kuntoutussuunnitelma yhteistyössä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Yksilöllisen hoidon kautta turvaamme potilaillemme elämänlaatua ja toimintakykyä. Työ OYS Psykiatrialla onkin mielenkiintoista, monipuolista ja perustuu asiakkaan yksilölliseen ja arvostavaan kohtaamiseen sekä laadukkaiden palvelujen tuottamiseen!

Avoimet työpaikat

Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekrystä. Meille voit tulla tekemään myös sijaisuuksia ja keikkatöitä!

TUTUSTU AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIN KUNTAREKRYSTÄ

OYS Rekrytointipalvelut on koonnut sivuilleen yleistä tietoa työnhausta ja erilaisista työllistymismahdollisuuksista Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Rekrytointipalveluiden sivuilta löydät tietoa myös kesärekrystä.

SIIRRY OYS REKRYTOINTIPALVELUIHIN