Sairaanhoidon palvelukeskus

Meille töihin

Haluatko juuri sinä osaksi moniammatillista joukkoa?

Mitä ammattilaisemme tekevät? Sairaanhoidon palvelukeskuksessa työskentelee ammattilaisia niin diagnostiikan, lääke- ja potilashuollon kuin sairaalan moniosaajien alalta. Meillä työskentelee niin laboratoriohoitajia, röntgenhoitajia, lääkäreitä, sairaalafyysikoita, potilaskuljettajia, järjestelmäasiantuntijoita, sairaalahuoltajia kuin ravintopalveluidenkin ammattilaisia.

Tutustu alta palvelukeskuksemme moninaisiin työtehtäviin ja hae mukaan joukkoomme!

Diagnostiikan osaamiskeskuksen ammattilaiset

Potilaiden hyvä hoito edellyttää korkeatasoista diagnostiikkaa. Diagnostiikan osaamiskeskuksessa toimii useiden alojen ammattilaisia, jotka tekevät yliopistosairaalatasoisia kliinisen neurofysiologian, kuvantamisen, patologian ja perinnöllisyyslääketieteen tutkimuksia sekä hoitoja. Moniammatillisessa työyhteisössämme työskentelee muun muassa kätilöitä, röntgenhoitajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia, laboratoriohoitajia, osastosihteereitä, kliinisiä asiantuntijoita, sairaalafyysikoita, sairaalasolubiologi ja diagnostisten alojen lääkäreitä, joista useimmat ovat pitkälle erikoistuneet osaamisessaan. Meitä on yhteensä yli 300 diagnostiikan alan ammattilaista!

Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme ja prosessejamme sekä kouluttaudumme aktiivisesti. Toimimme myös itse kouluttajina niin hoitotyön, lääketieteellisen fysiikan kuin lääketieteen aloilla. Koulutuksessa ja opetuksessa teemme yhteistyötä Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun seudun ammattiopiston kanssa. Lääkärikoulutuksen jatkokoulutuksena meiltä valmistuu kuvantamisen, kliiniseen neurofysiologian, patologian ja perinnöllisyyslääketieteen erikoislääkäreitä.

Lääke- ja potilashoidon osaamiskeskuksen ammattilaiset

Lääke- ja potilashoidon osaamiskeskus vastaa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella logistiikka-, apteekki-, ravinto- ja asiakirjahallinnon palveluista. Logistiikkapalveluihin kuuluvat varastopalvelut, kuljetuspalvelut ja potilaskuljetuspalvelut. Nämä yksiköt vastaavat tuotteiden varastoinnista, toimituksesta ja tilauksesta, erilaisten materiaalien kuten varastotavaroiden ruokien, lääkkeiden, lääkintälaitteiden ja laboratorionäytteiden kuljetuksesta sekä potilassiirroista.

Sairaala-apteekin tehtävänä on taata potilaille turvallinen, tehokas, taloudellinen ja tarpeellinen lääkehoito PPSHP:n sairaaloissa ja asiakaskuntien yksiköissä. Ravintopalvelut tuottavat ateria- ja välipalavaihtoehtoja potilaille, henkilökunnalle ja sairaalassa asioiville vieraille. Asiakirjahallinnon palveluihin kuuluvat arkisto- ja suunnitteluyksikkö, tekstinkäsittely ja puhelin- ja asiakaspalvelu sekä Oulaskankaan arkisto. Näissä muun muassa hallinnoidaan potilasasiakirjoja, ylläpidetään henkilörekisterejä, kirjoitetaan lääkärien sanelemat tekstit potilasasiakirjoihin ja vastataan sairaalan puhelinvaiheeseen tuleviin puheluihin.

Sairaalan moniosaajat (SAMPA)

Kiinnostaako sinua monipuolinen vuorotyö ja mahdollisuus nähdä kättesi työn jälki joka päivä? Haluatko työn, jolla on merkitystä? Jos vastasit kyllä, hae töihin sairaalan moniosaajaksi!

Olemme noin 500 työntekijän osaamiskeskus, jossa työskentelee sairaalahuoltajia, välinehuoltajia ja hoitologistikkoja. Toimimme OYSissa ja osin myös koko Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella. Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia toimiessamme useissa eri ympäristöissä ja eri yhteistyökumppanien kanssa. Hyödynnämme aktiivisesti teknologiaa osana toimintaprosessejamme.

Ydintehtävänämme on tuottaa asiakkaiden parhaaksi nykyaikaisia, asiakaskeskeisiä ja laadukkaita puhtaus- ja hygieniatason tehtäviä. Tarjoamme monipuolisia työaikajärjestelyjä (päivätyö, kaksivuorotyö, kolmivuorotyö ja muut vaihtoehdot). Työyhteisössämme pääset tekemään antoisaa työtä osana mukavaa porukkaa ja keskelle vaihtelevia ympäristöjä!Avoimet työpaikat

Sairaanhoidon palvelukeskuksen avoimet työpaikat ilmoitetaan Kuntarekryn sivuilla. Meille voit hakea myös sijaiseksi tai keikkatöihin! Tarkemmat hakuohjeet ovat työpaikkailmoituksen yhteydessä.

TUTUSTU AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIMME KUNTAREKRYSSÄ

OYSin rekrytointipalveluiden sivuilta voit tutustua yleisiin työnhakuohjeisiin sekä Kesärekryyn!

tutustu oys rekrytointipalveluihin