OYS Tehohoitokeskus

Meille töihin

Osaksi tehohoidon ja valvonnan ammattilaisten joukkoa?

Teho- ja valvontahoitotyöstä kiinnostunut ammattilainen,

Tule mukaan meidän tiimiin ja moniammatilliseen työyhteisöön. Tarvitsemme useita ammattiryhmiä, jotta pystymme tarjoamaan potilaille parasta teho- ja valvontahoitoa. Yksiköissämme työskentelee lääkintävahtimestareita, fysioterapeutteja, sairaanhoitajia, lähihoitajia, välinehuoltajia ja lääkäreitä.

Teho- ja valvontahoitotyön yksikkö järjestää hoitotyön palvelut tehohoidon kokonaisuuteen (aikuisten, lasten, vastasyntyneiden ja keskosten teho-, tehovalvonta- ja valvontahoito). Toimintaa on kahdessa osaamiskeskuksessa: Tehohoitokeskuksessa aikuisten teho-, tehovalvonta- ja valvontahoito sekä lasten- ja naisten osaamiskeskuksessa lasten teho- ja valvonta. Meillä Sinulla on hieno mahdollisuus työskennellä yksiköissä, jotka tarjoavat teho- ja valvontahoitoa puolen Suomen alueelle.

Teho- ja valvontahoitotyössä potilaan hoito on moniammatillista tiimityöskentelyä, jossa korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Arvostamme innostuneisuutta ja motivoituneisuutta teho- ja valvontahoitotyöhön. Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistä hyvällä perehdytyksellä. Teho- ja valvontahoitotyössä tarjoamme jatkuvaa koulutusta eri aihepiireihin. Meillä pääset kehittymään omalla urapolullasi haluamaan suuntaan. Sinulla on mahdollisuus syventyä tiettyihin erikoishoitoihin sekä halutessasi mahdollisuus laajentaa osaamista aikuisten ja/tai lasten teho- ja valvontahoitotyöhön.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan kehittymistä tukevaan työyhteisöön.