OYS Sydän

Potilaille ja asiakkaille

Valmistautuminen poliklinikkakäynnille

Tälle sivulle olemme koonneet informaatiota Sydänpoliklinikkakäynnille valmistautumiseen.

Laboratoriokokeet

Ennen poliklinikkakäyntiä sydänlääkäri voi pyytää otettavaksi verikokeita tai sydänfilmin. Ajanvarauskirjeessä on ohjeistus verikokeisiin tai sydänfilmiin valmistautumisesta ja saapumisesta, jos tutkimus on tarpeen. Aika verikokeisiin on yleensä varattava itse. Alla linkki ajanvaraukseen Nordlabin näytteenottoon.

VARAA AIKA NORDLABIN NÄYTTEENOTTOON

Mikäli varaat aikaa verikokeeseen alueilta Alavieska, Haapajärvi, Ii, Kalajoki, Kestilä, Kuivaniemi, Kärsämäki, Merijärvi, Nivala, Pudasjärvi, Pulkkila, Pyhäjärvi, Rantsila, Reisjärvi, Sievi, Utajärvi tai Vaala, soita terveyskeskuksen ajanvaraukseen verikoeajan varaamiseksi.

Usein kysyttyä

Mikäli sinulla on kysyttävää poliklinikkakäyntiin liittyen, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Voit jättää meille soittovarauksen numeroon: 08 315 3550. Soitamme sinulle takaisin saman päivän aikana.

Alta voit vielä lukea läpi usein kysytyt kysymykset ja tarkistaa, löytyykö sieltä vastaus kysymykseesi.

Opiskelija voi osallistua hoitoosi

Oulun yliopistollinen sairaala on opetussairaala, jossa koulutetaan tulevaisuuden ammattilaisia terveydenhuollon tarpeisiin. Täten hoitoosi Sydänpoliklinikoilla voi osallistua alan hoitaja-, lääkäri- tai muun alan opiskelija, vastavalmistunut terveydenhuollon ammattilainen tai erikoistuva lääkäri. Katso alta video opiskelijan osallistumisesta hoitoon yliopistollisessa sairaalassamme.