OYS Neurokeskus

Opetus

Kiinnostaako sinua harjoittelu, opiskelu tai erikoistuminen Neurokeskuksella?

Neurologia ja neurokirurgia ovat monimuotoisia, vahvasti ja nopeasti kehittyviä aloja. Teemme aktiivista, korkeatasoista ja tuloksellista tutkimustyötä sekä jatkuvaa yhteistyötä neurologisten sairauksien kliinisessä lääketutkimuksessa.

Henkilökuntamme ohjauksessa korostuvat yhteistyöhalukkuus ja tutkimusmyönteisyys. Neurologian ja neurokirurgian henkilökunta on opiskelijamyönteistä, meillä on hyvä yhteishenki ja kaikkia kunnioittava ilmapiiri. Otamme mielellämme uudet opiskelijat, työntekijät ja tutkijat osaksi tasavertaisesti toimivaa ammattiryhmäämme.

Meillä on neurologian alan huippuosaamista sekä tutkimuksessa että käytännössä. Osaamiskeskuksessa olemme panostaneet uusien työntekijöiden laadukkaaseen perehdyttämiseen ja tarjoamme läpi erikoistumiskoulutuksen kliinisten taitojen kehittämistä ja aktiivista senioritukea. Haluamme edistää itseohjautuvuutta ja kannustammekin opiskelijoita itsenäiseen tiedonhakuun ohjauksessa tapahtuvan oppimisen lisäksi.

Otamme vastaan lääketieteen opintoihin liittyvien syventävien opinnäytetöiden aiheita ja ohjauksia. Teemme lisäksi monitieteellistä opinnäytetöiden yhteistyötä ja ohjaamme myös pro gradu -tutkielmia.

Mitä pääset oppimaan ja tekemään?

Haluatko tehdä meille opinnäytetyön?

Otamme vastaan lääketieteen opintoihin liittyvien syventävien opinnäytetöiden aiheita ja ohjauksia. Ohjaamme myös pro gradu -tutkielmia.