Biopankki Borealis

Tutkijoille

Fingenious® -Ikkuna suomalaisiin biopankkiaineistoihin ja biolääketieteelliseen tutkimukseen 

Fingenious® -palvelu tarjoaa pääsyn suomalaisiin biopankkiaineistoihin, ja sen kautta on saumattomasti saatavilla Suomen julkisten biopankkien asiantuntijapalvelut, näytteet ja data sekä tutkittavat erilaisiin biolääketieteellisiin tutkimuksiin. Palvelun tarkoituksena on edistää biolääketieteellistä tutkimusta palvellen akateemisia ja yritysten tutkijoita kansallisesti ja kansainvälisesti.

Yhden luukun palvelu akateemisille ja yritysten tutkijoille 

Fingenious® -palvelu tarjoaa tutkijoille yhden luukun palvelua esiselvityksissä, näyte- ja tietoluovutuksissa, tutkimuksen koordinoinnissa sekä sopimuspalveluissa. Palvelu tekee tutkimusten tekemisestä sujuvampaa. Kauttamme ei saa vain dataa tai näytteitä, vaan autamme myös oikeiden kumppanien valinnassa.

  • Fingenious-palvelu tarjoaa ennen kaikkea vaivattoman näkymän ja pääsyn Suomen julkisiin biopankkiaineistoihin.
  • Palvelu tarjoaa mahdollisuuden yhdistää erilaisia aineistoja: sen avulla on mahdollista löytää juuri kyseiseen tutkimukseen sopiva tutkittava ainutlaatuisen takaisinkutsupalvelun avulla.
  • Fingenious-palvelu säästää tutkijoiden aikaa ja resursseja automatisoimalla ja standardisoimalla haut suomalaisten biopankkien datasta. Palvelumme avulla aineistojen etsiminen ja kokoaminen nopeutuvat.

REKISTERÖIDY PALVELUUN TÄSTÄ

Fingenious® on FINBB:n tarjoama palvelu tutkijoille. Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB luo kanavaa ihmisen hyvinvoinnin ja terveyden ymmärtämiseen rakentamalla Suomeen maailman parasta biopankkiverkostoa. FINBB:n omistajia ovat suomalaiset yliopistot, Suomen kuusi suurinta sairaanhoitopiiriä sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).