OYS PÄIVYSTYSKESKUS

Nopeasti suurimman hädän hetkellä

Nopeasti suurimman hädän hetkellä

Päivystys auttaa suurimman hädän hetkellä. Olemme akuuttilääketieteen moniosaajia ja kokoamme yhteen niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidonkin osaajat. Kokoamme potilaan ympärille kulloinkin tarvittavan moniammatillisen tiimin ja teemme hoitopäätökset nopeasti potilaan hengen pelastamiseksi. Käytössämme on yliopistollisen sairaalan koko osaaminen ja tutkimusmahdollisuudet.

Kehitämme toimintamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan jatkuvasti vaihtuviin tilanteisiin entistäkin paremmin. Koulutamme alalle uusia päivystystoiminnan osaajia ja meillä on mahdollista erikoistua akuuttilääketieteen erikoislääkäriksi.

Päivystysapu 116 117

Soita 116 117 ennen päivystykseen hakeutumista. Puhelu on maksuton ja palvelee 24/7. Päivystysavun sivulta löydät myös paikkakuntaasi koskevat palvelutiedot.

SIIRRY PÄIVYSTYSAVUN SIVULLE

Hätänumero 112

Hätätilanteessa tai sellaisen epäilyssä, soita ilmaiseen hätänumeroon 112. Hätänumeroon soitetaan vain kiireellisissä hätätilanteissa.

MILLOIN SOITAN HÄTÄNUMEROON 112?

Myrkytystietokeskus 0800147111

Apua äkilliseen myrkytykseen tai myrkytyksen ehkäisyyn saat numerosta 0800 147111. Puhelu on maksuton ja soittaa voi vuorokauden ympäri.

VALTAKUNNALLINEN MYRKYTYSTIETOKESKUS

Seri-tukikeskus 050 5643 769

OYSissa toimii seksuaalista väkivaltaa kohdanneiden tukikeskus, joka tarjoaa apua ja tukea seksuaaliväkivaltaa kohdanneille ympäri vuorokauden.

Seri-tukikeskus

Lasten ja nuorten päivystys

OYSin Lasten ja nuorten päivystyksessä hoidetaan alle 16-vuotiaiden lasten ja nuorten sairauksia, joiden hoitaminen ei voi odottaa seuraavaan arkipäivään.

Lasten ja nuorten päivystys