Takaisin

Sopeutumisvalmennus

Oulun yliopistollinen sairaala järjestää sopeutumisvalmennuskursseja ja ensitietopäiviä lapsille, nuorille, aikuisille, ikääntyneille ja perheille.

Oulun yliopistollisen sairaalan ensitieto ja sopeutumisvalmennuksen tilaisuudet tarjoavat tietoa ja tukea muuttuneessa elämäntilanteessa. Tilaisuuksissa saatu vertaistuki samanlaisessa elämäntilanteessa olevilta voi auttaa kuntoutumisen ja sopeutumisen prosessissa eteenpäin.

Ensitiedon ja sopeutumisvalmennuksen tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toiminta- ja työkykyä, edesauttaa uusien toimintamallien ja valmiuksien löytämistä ja lisätä hyvinvointia sekä elämänhallintaa. Tarkemmat tiedot ensitietopäivistä ja sopeutumisvalmennuskursseista löytyvät tilaisuuksien tiedotteista. Sopeutumisvalmennukseen haetaan täyttämällä hakulomake tai ilmoittautumalla suoraan kurssitiedotteessa mainitulle kurssivastaavalle.  Myös hoitava taho voi suositella sopeutumisvalmennuskurssia tai ensitietopäivää.

Yhteistyö potilasjärjestöjen kanssa on tiivistä ja järjestöillä on usein oma osuutensa tilaisuuksissa. Järjestöyhteistyö tukee myös vertaistuen jatkuvuutta.

Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Tarkista tarkempi sijainti kurssitiedotteesta.

Lääkinnällisen kuntoutuksen suunnittelijoiden puhelinnumerot:
040 526 3386

Terveyskylä - Kuntoutumistalo