Saavutettavuus­seloste

OYS.fi: Verkkosivuston saavutettavuus

​​Tässä saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten OYS.fi-verkkosivustossa noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista.

OYS.fi-verkkosivusto on julkaistu 7/2022, ja siitä vastaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue. Tämä seloste on laadittu 6.7.2022 ja tarkistettu 15.3.2024.

Sivujen saavutettavuus 

Tämä verkkosivusto täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1). Uuden sivuston luomisessa on kiinnitetty saavutettavuuteen erityistä huomiota.

Ilmoita saavutettavuuspuutteesta

Päivitämme ja kehitämme sivustoa jatkuvasti. Ota yhteyttä, jos huomaat saavutettavuudessa puutteita eli www-sivustolla julkaistu materiaali ei ole havaittavissa ja ymmärrettävissä kaikille. Ilmoitathan meille myös, jos sisällön selkeydessä tai hallittavuudessa on puutteita. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Ilmoita saavutettavuuspuutteesta palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse

JÄTÄ VERKKOSIVUSTOA KOSKEVA PALAUTE

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus (a) avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000