MRC Oulu ja kliinisen tutkimuksen keskus (CRC)

Medical Research Center Oulu (MRC Oulu) tarjoaa korkeatasoisen tutkimusympäristön ja koulutusta alueen toimijoille. Kliinisen tutkimuksen keskuksessa (CRC) tehdään sairauksiin liittyvää molekyylibiologista perustutkimusta ja soveltavaa tutkimusta osana MRC Oulun infrastruktuuria.

MRC Oulun logo

Medical Research Center Oulu (MRC Oulu)

MRC Oulu on vuonna 2013 perustettu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ja Oulun yliopiston strateginen yhteistyöorganisaatio, joka edistää korkeatasoisen kliinisen tutkimuksen tekemistä ja alan kansainvälistymistä sekä tehostaa lääketieteellisen ja terveystieteellisen tutkimuksen hyödyntämistä ja uusien teknologioiden käyttöönottoa hyvinvointialueen ja yliopiston toiminta-alueella. MRC Oulu tarjoaa tutkimusympäristön ja koulutusta alueen toimijoille.

Kliinisen tutkimuksen keskus (CRC)

CRC on osa MRC Oulun infrastruktuuria. Keskuksessa tehdään sairauksiin liittyvää molekyylibiologista perustutkimusta sekä soveltavaa tutkimusta. Keskuksessa työskentelee tutkimusryhmiä lääketieteen eri erikoisaloilta. CRC tarjoaa MRC Oulun tutkimusryhmien käyttöön korkeatasoisen tutkimusympäristön, laboratoriotutkimustiloja sekä tukea kliiniseen tutkimukseen.