OYS Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Keikkatyöt ja sijaisuudet

Meiltä löytyy paljon erilaisia keikkatyö- ja sijaisuusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Keikkailu on kätevä tapa päästä tutustumaan eri yksiköihin ja tehtäviin. Räätälöimme aikataulut sinulle parhaiten sopiviksi.

Tule rohkeasti meille töihin!

Täytä keikkatyöilmoitus

Sijaisuuksiin ja keikkatöihin tulevilla työntekijöillä tulee olla täytettynä keikkatyöilmoitus. Rekisteröidy ja täytä sähköinen keikkatyöhakemus sivun alaosasta löytyvän linkin kautta. Opiskelijat täyttävät tulevaa tutkintoa vastaavan keikkatyöilmoituksen.

Rekrytointipalvelun tulee tarkastaa hakemustietosi ennen sijaisuuden alkamista tai keikkaviestien saamista. Voit varata rekrytoinnista puhelinpalveluajalla ajan todistusten näyttöä tai sijaisuuksien ja keikkatöiden haastattelua varten. Rekrytoinnin haastatteluun tarvitset mukaasi alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä virallisen henkilöllisyystodistuksen. Opiskelijoiden tulee esittää oikeaksi todistettu opintorekisteriote, josta näkyvät suoritetut opintopisteet, läsnäolijaksi ilmoittautuminen ja ensiavun suoritusmerkintä. Jos hakijalla on aikaisempaa työkokemusta alalta, olemme yhteydessä hakemuksessa mainittuun esimiestason suosittelijaan.

Hae keikkatöitä ja sijaisuuksia!

Kuntarekry.fi